• Maailmanlaajuinen yhteistyöverkostomme

    tarjoaa apua liiketoimintasi kehittämiseen alasta riippumatta. Henkilökohtaiset kontaktimme niin talouselämässä kuin tiedemaailmassakin avaavat näkymiä uudenlaisiin projekteihin ja mahdollisuuksiin. Mielestämme kulttuurinen ymmärtämys on elinehto kansainvälisillä markkinoilla, ja se koskettaa niin yritysmaailmaa kuin ympäröivää yhteiskuntaakin. Sen vuoksi oikeanlaiset yhteyshenkilöt ovat olennaisen tärkeitä.

  • Kansainvälisen verkoston lisäksi

    voimme vaikuttaa yrityksesi menestykseen luonnollisesti myös kotimaan markkinoilla. Autamme yritysrahoituksen ja yritysmyynnin järjestelyissä sekä liiketoimintasuunnittelussa, etsimme sopivat rahoituspartnerit – ja paljon muuta.
  • KES Group aloitti toimintansa vuonna 2007

    nimellä KES Fenlan. Alkuaikoina toiminnassa keskityttiin kulutustavaratyyppisten rakennusteollisuuden tuotteiden maahantuontiin sekä yksityisen ja julkisen sektorin saneerausrakentamiseen. Vuonna 2010 aloimme viedä suomalaista rakennusosaamista myös ulkomaan markkinoille, minkä seuraksena yhteistyö laajeni mm. entisiin itäblokin maihin kuten esimerkiksi Romaniaan. Toiminnan sekä palvelutarjonnan monipuolistuessa rahoituksen ja muun kansainvälisen liiketoiminnan suuntaan päätettiin organisaatiorakennetta uudistaa - vuonna 2016 syntyi KES Group.